Skärmavbild 2017-11-23 kl. 08.55.34

Mustigt spånrökt knackwurst

  • Kalorisnål & Proteinrik 
  • Hög kötthalt 82%
  • Laktos & Glutenfri


WP är en knackwurst, en korv som är mer grov malen och "köttigare" i alla avseenden än den korv du är van vid. 

WP är en lättare korv vars smaker inte bärs fram av späck, utan av den höga kötthalten, konsistensen, kryddningen och sist men inte minst, timmarna i röken.

Den innehåller enbart svenskt kött med lägsta möjliga fetthalt och en kötthalt på hela 82 procent. Dessutom är den kalorisnål och proteinrik.

Tillverkare www.marieholmskorv.se

WP Knackwurst

En knackwurst med ett spänstigt tuggmotstånd. Mustig spånrökt för en smakupplevelse utöver det vanliga.

Innehåll. Griskött, nötkött, vatten, fett fläsk,  potatismjöl, koksalt, antioxidationsmedel E301, E327, konserveringsmedel E250.
Näringvärde per 100g.
Energivärde 940kj/225kcal
Protein       13g
Kolhydrat    7g
Fett             16g
Köttmängd: 82 %

Endast svensk köttråvara

WP Smal

Samma korv som originalet WP Knackwurst, fast i en smal version.

Innehåll. Griskött, nötkött, vatten, fett fläsk,  potatismjöl, koksalt, antioxidationsmedel E301, E327, konserveringsmedel E250.
Näringvärde per 100g.
Energivärde 940kj/225kcal
Protein       13g
Kolhydrat    7g
Fett             16g
Köttmängd: 82 %

Endast svensk köttråvara

Snabbt & Enkelt att tillaga

Koka aldrig en WP. Gör så här istället.

Låt vattnet koka upp 

  1. Ta bort kastrullen från spisen och lägg ner dina WP.
  2. Vänta i 10 till 12 minuter. 
  3. Klar att servera 

Är vattnet för varm eller rent av kokar ? Då träder sältan fram för mycket och tar plats från kryddorna vilka då inte kommer till sin rätt. 
 

SÅ ÄTER DU EN WP

En WP i näven tack. Enligt tradtion äter man  en WP varm i handen tidiga fredagsmorgonar, går även att käka med med bröd eller som en del i en måltid. 

Tips, testa med någon god senap till WP:n