Mustigt spånrökt knackwurst
- Kalorisnål & Proteinrik
- Hög kötthalt 82%
- Laktos & Glutenfri
WP är en knackwurst, en korv som är mer grov malen och "köttigare" i alla avseenden än den korv du är van vid.
WP är en lättare korv vars smaker inte bärs fram av späck, utan av den höga kötthalten, konsistensen, kryddningen och sist men inte minst, timmarna i röken.
Den innehåller enbart svenskt kött med lägsta möjliga fetthalt och en kötthalt på hela 82 procent. Dessutom är den kalorisnål och proteinrik.
Tillverkare www.marieholmskorv.se
WP Knackwurst
En knackwurst med ett spänstigt tuggmotstånd. Mustig spånrökt för en smakupplevelse utöver det vanliga.
Innehåll. Griskött, nötkött, vatten, fett fläsk, potatismjöl, koksalt, antioxidationsmedel E301, E327, konserveringsmedel E250.
Näringvärde per 100g.
Energivärde 940kj/225kcal
Protein 13g
Kolhydrat 7g
Fett 16g
Köttmängd: 82 %
Endast svensk köttråvara
WP Smal
Samma korv som originalet WP Knackwurst, fast i en smal version.
Innehåll. Griskött, nötkött, vatten, fett fläsk, potatismjöl, koksalt, antioxidationsmedel E301, E327, konserveringsmedel E250.
Näringvärde per 100g.
Energivärde 940kj/225kcal
Protein 13g
Kolhydrat 7g
Fett 16g
Köttmängd: 82 %
Endast svensk köttråvara
Snabbt & Enkelt att tillaga
Koka aldrig en WP. Gör så här istället.
SÅ ÄTER DU EN WP
En WP i näven tack. Enligt tradtion äter man en WP varm i handen tidiga fredagsmorgonar, går även att käka med med bröd eller som en del i en måltid.
Tips, testa med någon god senap till WP:n